Persoonlijke recensies

Ina kwam op mijn pad, geïntroduceerd door onze dominee omdat hij door privé-omstandigheden zelf niet kon, of moest dit zo zijn? Van het eerste moment van kennismaking voelde het meteen goed. Ina stond letterlijk en figuurlijk naast mij.

Wij hebben het ziekbed tot en met het overlijden van mijn moeder samen beleefd, heel intens. Dat gaf ons rust, alles was bespreekbaar waardoor het definitieve afscheid ook dragelijk en makkelijker aanvaardbaar was.

Samen hebben wij de uitvaartdienst tot een geheel gemaakt. Ik heb een héél goed gevoel over de dag van afscheid, het was een mooi en waardig afscheid, helemaal in de lijn zoals mijn moeder dat wenste. 

Wat mij het meest is bijgebleven is, dat Ina, een vrouw die ik vooraf niet kende, in 3 maanden tijd zo dichtbij en vertrouwd op mij overkwam alsof ik haar al mijn hele leven kende. Zij was mijn steun en toeverlaat in één van de zwaarste periodes van mijn leven, dat maakt onze band zo mooi en persoonlijk. Ook nu blijft zij nog naar mij omzien en zie ik haar graag!

Nogmaals dank voor alles wat jij voor ons gedaan hebt, niet in woorden uit te drukken.” 

Een dochter die haar moeder verloor  

  •  
Terug naar boven